Jõhvi linnagaleriis saab vaadata 3.juunist kolme fotograafi näitust „Kolm nägemust“.
Irina Kivimäe sündis 1953. aastal Narvas. 1986. aastal lõpetas ta Leningradi kultuuriinstituudi isetegevusliku kinofotostuudio juhendaja erialal. Elukutselise fotograafi karjäär algas 1976. aastal. Irina on Narva kunstnike ühenduse Vestervalli liige. 2008. aasta Kultuurkapitali preemia laureaat.
Üle kahekümne aasta töötas ta ajakirjanduses kohaliku ajalehe fotokorrespondendina, lemmikžanriteks portreed ja reportaaži.
Käesoleval ajal töötab Irina Narva Loomemajas õpetajana ja ühtlasi juhendab MTÜ-d Autori Foto. 2018. aastal autasustas Narva linnavalitsus teda vabariigi sajanda aastapäeva puhul Teenete märgiga ning 2020. aastal teenete märgiga “Narva Linna Kultuuritegija”.
Näitusel on Irina mitteajakirjanduslikud fotod. Paljud tööd on valminud skanograafia ja kollaaži tehnikates.
 
Igor Višnjakov on põline Narva elanik. Fotograafia kui hobiga tegeleb ta 2006. aastast. Üle kõige meeldib talle pildistada multiekspositsiooni žanris, eelistades kasutada must-valget filmi. Enda suhtes on Igor äärmiselt napisõnaline, öeldes, et tema pildid räägivad tema eest.
 
Jaanus Siim sündis 1967. aastal Viljandimaal. Tõsiselt ja süvitsi tegeleb ta fotograafiaga alates 1999. aastast. Ta on jäädvustanud inimeste elu ja tegevust nii nende õnnes kui kurbuses. On rännanud ateljeega mööda lasteaedasid ja koole; matkanud ja pildistanud looduses – igal aastaajal, iga ilmaga. 21 aastat oli Jaanus Suure-Jaani Muusikafestivali ametlik fotograaf.
Jaanuse jaoks on huvitav inimese pildistamine tema loomulikus keskkonnas. Ka tänavafotograafia köidab teda. Ta eelistab just vanemaid, arhailisemaid, räämas ja lagunenud linnaosasid ning tööstusmaastikke; samuti uhkeldava rikkuse ja karjuva vaesuse kontraste. Igasse kaadrisse tahaks Jaanus alati leida ka inimese. Jaanuse jaoks ei ole oluline foto kui selline, vaid visualiseeritud mõte, sõnum, hingeline seisund…
Sellel näitusel näitab Jaanus oma kõige värskemat armastust – multiekspositsiooni. Selle žanriga hakkas ta tegelema Igori jälgedes, kuid nende kahe autori lähenemine teemale on väga erinev.