LAULURINGI EDU KONKURSIL „OGRE RÜTMID“ (Läti)

1.-3. maini osalesid laste lauluringi õpilased Jõhvi  sõpruslinnas Ogres ( Läti) lauluvõistlusel „Ogre rütmid“ .

Konkurss oli rahvusvaheline ja väga kõrgel vokaalsel tasemel. Eduka esinemise tulemusel tunnustati kõiki meie osalejad järgmiselt: vanusegrupis 11.-14.a. -  Pipi Triinu Nõmmiste –kulddiplom,   Laura Viiol – hõbediplom ; vanusegrupis 15.-19.a. –  Elina Bratšun - pronksdiplom .

Lauluringi juhendab Kersti Pärnamets.

Keskusest

Jõhvi Koolinoorte Maja kui laste ja noorte huvikool alustas tegevust Jõhvi rajooni Pioneeride Majana 1954.aastal. Esimesed ringid, mis alustasid tööd,olid lennumudelismi,vene draama-, tantsu-, kunsti-, käsitöö-, raadio-, foto- ja motoring. Sellesse pikka tööperioodi mahub 70 ringi töö ja huvialane tegevus.

Edasi...